S'edita una targeta amb els recursos d'atenció a la dona del Lluçanès

Dilluns, 10 d'agost de 2020 a les 09:00

El Consorci del Lluçanès conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra han impulsat l’edició d’una targeta que recull un total de 12 recursos d’atenció a les dones víctimes de violència masclista

La targeta s’ha imprès en format de cartera amb l’objectiu que totes les dones que ho desitgin la puguin portar a sobre en tot moment per poder posar-se en contacte amb el servei que necessitin al més ràpid possible.

Dels recursos que es recullen s’hi inclouen recursos d’atenció mèdica, d’atenció psicològica, jurídica i social i d’atenció d’urgència immediata. S’ha comptat amb el suport tècnic de tot el personal professional que forma part de la Comissió local per l’abordatge de les violències masclistes del Lluçanès, qui a més s’encarregarà, en part, a fer que les targetes arribin a les persones i serveis beneficiàries a nivell de tot el territori.

La targeta es distribuirà per tots els ajuntaments del Lluçanès, consultoris mèdics i als diferents serveis dels municipis. 

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu Sasserra, farem arribar a cada casa una targeta, si en necessiteu més ni hauran al consultori i a les oficines de l'Ajuntament. 

Aquesta acció s’ha realitzat amb el suport econòmic del Pacto de Estado contra la violència de genero del Ministerio de Igualdad.

Darrera actualització: 12.08.2020 | 12:15