Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà

Dimecres, 8 de novembre de 2023 a les 00:00

Programa que té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d'orientació laboral per millorar la capacitació de les dones en els àmbits rural i urbà per facilitar la seva inserció al mercat de treball. El projecte s’adreça a dones residents al Bages (reservant unes determinades places a dones residents a municipis de menys de 5.000 habitants), majors de 16 anys no ocupades i inscrites com a demandats d’ocupació.

Les accions es desenvoluparan fins al maig de 2024 i les dones participants del programa seguiran un dels tres itineraris en funció del seu perfil professional o interessos:

  1. Itinerari general: s’hi inclouen tallers de competències transversals d’empoderament i igualtat i sessió de coneixement del mercat de treball.
  2. Itinerari verd: s’hi inclouen tallers de competències en ocupacions d’economia verda i sessió de coneixement del mercat de treball en ocupacions d’economia verda.
  3. Itinerari digital: s’hi inclouen tallers de competències en ocupacions digitals i sessió de coneixement del mercat de treball sobre ocupacions digitals.

Els tres itineraris inclouen, a banda dels tallers específics indicats, tallers d’alfabetització digital transversal als tres àmbits, sessions individuals i grupals d’orientació laboral i visites a empreses de la zona.

Les dones participants que finalitzin l’itinerari establert al 100%, rebran una bonificació de participació de 300€.

Darrera actualització: 08.11.2023 | 11:36