Engega ‘Compra Lluçanès’, la plataforma virtual del comerç

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 00:00

‘Compra Lluçanès’ ja és una realitat. Es tracta d’una plataforma empresarial de venda online on els establiments del territori poden promocionar i vendre els seus productes i serveis de forma telemàtica per arribar més lluny.

S’hi pot accedir a través de la web: www.comprallucanes.cat

El Consorci del Lluçanès tenia la intenció de desenvolupar aquesta eina més endavant, la crisi sanitària provocada pel Covid-19 n’ha accelerat el seu naixement. L’ens supramunicipal posa a l’abast de tot el teixit empresarial de la comarca una plataforma online per a poder explicar i vendre quins són els seus productes i serveis.

Com funciona? Els establiments del Lluçanès poden incloure a la plataforma els seus productes i serveis amb tota la informació que considerin necessària.

Per altra banda, els usuaris i clients poden veure aquests productes i serveis dividits en diferents categories: moda, bellesa i salut, llar, infants, llibreria, papereria i loteria, animals i natura, electrònica i fotografia, bars i restaurants, allotjaments i serveis turístics, alimentació, productes alimentaris del Lluçanès i serveis.

Els clients cal que es registrin i creïn un compte, d’aquesta manera, poden anar omplint el seu cistell virtual de la compra fins al moment de passar a la fase de pagament. Finalment només quedarà rebre el producte que han comprat a casa o recollir-lo al mateix establiment, cada empresa escull la forma logística que li convé.

Compra Lluçanès ja es troba a la xarxa. Durant aquests propers dies s’aniran afegint empreses i serveis al portal web.

Si ets empresari i tens un comerç o un establiment i estàs interessat en aparèixer a Compra Lluçanès, pots informa-te’n a: empresa@consorci.llucanes.cat.

Darrera actualització: 19.05.2020 | 09:24