Xerrada "Quan hi ha pantalla no hi ha criatura" a càrrec de l'equip EDPAC

Dilluns, 19 de setembre de 2022 a les 00:00

Un any més el Consorci ofereix el cicle de xerrades adreçades a famílies i adults de referència “Creixem Plegats”.

L’objectiu és abordar diverses temàtiques relacionades amb l’educació i criança dels fills i filles mitjançant informació, suport i dotació d’eines que ajudin a les famílies a garantir un millor benestar als seus infants i adolescents. En moltes ocasions, aquestes xerrades amb famílies complementen tallers que s’aborden a les escoles amb l’alumnat.

La primera xerrada serà “Quan hi ha pantalla no hi ha criatura” el proper dimarts 4 d’octubre i anirà a càrrec de l’Equip EdPAC (Educació per a l’Acció Crítica), una de les entitats catalanes referents en l’educació en el bon ús de les pantalles. Aquesta xerrada complementa l’activitat de teatre-taller “Estàs pantallat?” dirigida a l’alumnat de cicle superior que la mateixa entitat farà a algunes escoles del territori.

Properament, a través de les xarxes socials, s’aniran donant a conèixer la resta d’activitats confirmades per aquest curs. El novembre serà el torn d’una xerrada adreçada a famílies d’adolescents i joves “Família, joves i drogues” a càrrec d’ABD EnergyControl i el març arribarà una nova xerrada sobre educació sexual amb Anna Sàlvia, psicòloga en educació i salut sexual, en aquesta ocasió centrada en el món de la pornografia. Finalment, entre abril i maig es tractarà l’assetjament i l’acompanyament als fills i filles adolescents.

Les activitats es programen tenint en compte la demanda d’informació i la proposta de temes a treballar per part d’escoles, AFA i famílies.

A mesura que s’aproximin les dates de cada xerrada es publicarà un cartell específic amb tota la informació. Totes  són gratuïtes i, en general, es fan en format en línia amb inscripció prèvia.

Dia: Dimarts, 4 d'octubre de 17:30h a 19h

Format: En línia

Inscripcions: fins el 28 de setembre a www.llucanes.cat/formacio

Darrera actualització: 19.09.2022 | 08:43