Tallers Trimestrals de l'EMAL

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

L’EMAL programarà trimestralment a diferents municipis que en formen part, cursos i tallers musicals i artístics oberts a tota la ciutadania: Música per a nadons, cursos de gralla, gospel, moving, cantem en família, batucada, arts plàstiques, circ, teatre… Tots els cursos, tallers i monogràfics de curta durada estan parcialment subvencionats per l’ajuntament del municipi on es realitza l’activitat.

Programació 2n trimestre del curs 20-21

JOVES I ADULTS/TES: Taller de cant

En aquest taller aprendrem diferents tècniques vocals i experimentarem amb diferents recursos per millorar la nostra manera de cantar i les posarem en pràctica amb diferents cançons, que interpretarem individualment i en grup. Treballarem l’afinació i el sentit del ritme d’una manera divertida i sense pressions, adaptant els continguts a les necessitats de l’alumnat i tenint en compte els gustos del grup a l’hora d’escollir el repertori.

Horari i calendari: 7 sessions, els dilluns, de 18:30 a 20:30, excepte l’última sessió que serà de 18:30 a 19:30. Del 18 de gener al 15 de març (excepte 1 i 15 de febrer).

Lloc: Fàbrica Vella d’Alpens

Preu: 50€

DONES a partir de 16 anys: Descobrim-nos. Una mirada a través de l’objectiu

En aquest taller utilitzarem la fotografia com a eina d’autodescobriment i expressió, explorant el jo, la identitat i la relació amb el propi cos. L’objectiu principal del taller no és tant perfeccionar la tècnica fotogràfica, sinó utilitzar la fotografia per seguir descobrint-nos i enriquint-nos, ajudant a potenciar l’autoestima a través de l’autoretrat.

Horari i calendari: 1 sessió, dissabte 6 de març, de 10h a 13h.

Lloc: Local Social de Santa Creu de Jutglar (Olost)

Preu: Gratuït. Subvencionat pel Consorci del Lluçanès.

Darrera actualització: 22.12.2020 | 09:01