Tallers trimestrals de l'EMAL programació del 3r trimestre

Divendres, 26 de març de 2021 a les 00:00

L’EMAL programarà trimestralment, als diferents municipis que en formen part, cursos i tallers musicals i artístics oberts a tota la ciutadania: Música per a nadons, cant coral, teatre musical, batucada, arts plàstiques, circ… Tots els cursos, tallers i monogràfics de curta durada estan parcialment subvencionats per l’ajuntament del municipi on es realitza l’activitat. 

Consulta la programació del 3r trimestre del curs 20-21

  • Land Art

En aquest taller proposarem a l’alumnat investigar, experimentar, crear, descobrir amb llibertat i divertir-se amb les noves tendències artístiques contemporànies, que utilitza com a marc la pròpia natura i els seus materials. Debatrem diferents temes que ens preocupen sobre la natura, farem un recull d’herbes i plantes de l’entorn i, entre tots, decidirem una acció per dur a terme durant un temps determinat a la plaça o l’espai on es cregui convenient.

Horari i calendari: dissabte 8 de maig, de 10h a 13h

Lloc: “El Centre” de Sant Boi de Lluçanès

Preu: 15€

  • Taller de cant

En aquest taller aprendrem diferents tècniques vocals i experimentarem amb diferents recursos per millorar la nostra manera de cantar i les posarem en pràctica amb diferents cançons, que interpretarem individualment i en grup. Treballarem l’afinació i el sentit del ritme d’una manera divertida i sense pressions, adaptant els continguts a les necessitats de l’alumnat i tenint en compte els gustos del grup a l’hora d’escollir el repertori.

Horari i calendari: 7 sessions, els dilluns, de 18:30 a 20:30, excepte l’última sessió que serà de 18:30 a 19:30. Del 3 de maig al 14 de juny.

Lloc: Fàbrica Vella d’Alpens

Preu: 50€

  • NADONS (0-3 anys): Música per a nadons

Com a llenguatge que és, la música permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els infants. A través de cançons, jocs de falda, petits instruments, etc., crearem un espai on pares i mares comparteixen amb els seus nadons la descoberta d’un món sonor alhora que en reforcen els vincles.

Horari i calendari: 6 sessions, els dijous de 17:15 a 18h o de 18:15 a 19h. Del 13 de maig al 17 de juny.

Lloc: Sala d’Actes de l’Espai de Prats de Lluçanès (en cas que no sigui possible, es farà a l’Escola de Música Josep Cirera)

Preu: 22,50€ (infant + acompanyant)

  • Cant coral

Cantar és inherent a la condició humana, igual que el llenguatge. Totes les persones podem cantar i expressar-nos a través de la veu.
En aquest taller descobrirem les possibilitats de la nostra veu i es treballarà, a nivell grupal, l’escolta i la consciència vocal col·lectiva, alhora que es tindrà com a objectiu l’aprenentatge d’un repertori concret que permeti al grup poder actuar amb entitat pròpia un cop finalitzat el taller.

Horari i calendari: 10 sessions, els dilluns, de 18:30 a 19:30. Del 12 d’abril al 14 de juny.

Lloc: Local Social (nucli de La Blava) de Sant Martí d’Albars

Preu: 50€

  • Teatre musical

Aquest taller ens permetrà descobrir el món del teatre musical i de les arts escèniques a través del joc i la diversió. Aprendrem a comunicar-nos verbalment i gestualment i a treballar i cooperar en equip, a crear personatges, coreografies,… i acabarem el curs amb una presentació en públic de la feina feta, utilitzant elements de maquillatge, vestuari i escenografia.

Horari i calendari: 10 sessions, els dijous de 19:30h a 20:30h. Del 15 d’abril al 17 de juny.

Lloc: Casal del Jovent de Prats de Lluçanès

Preu: 50€

*Consultar tota la informació i inscripcions a la webhttps://www.llucanes.cat/emal/tallers-trimestrals/

Darrera actualització: 26.03.2021 | 10:56