Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT)

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 00:00

El SIAVT és un servei d'ajuda que ofereix orientació i informació a les víctimes i persones afectades per un sinistre de trànsit, amb la corresponent derivació als recursos pertinents.

Per tal de donar resposta a la situació de gran vulnerabilitat i desorientació en què es troben les víctimes dels accidents de trànsit, s’ha creat el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT), adscrit al Servei Català de Trànsit.

Què és el SIAVT?

El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit és un servei d'ajuda que ofereix orientació i informació a les víctimes i persones afectades per un sinistre de trànsit, amb la corresponent derivació als recursos pertinents.

Ofereix a les víctimes i familiars d'un sinistre de trànsit un servei d'ajuda, orientació i informació perquè puguin fer els tràmits necessaris i conèixer els recursos existents. Per rebre informació més especialitzada sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i fer tràmits més específics, es deriva als recursos existents.

El SIAVT ofereix, amb un equip de psicòlegs especialitzats, suport i atenció psicològica en la recuperació personal i social davant d’un sinistre de trànsit, tant per mitjans telefònics com presencials.

Com contactar amb el SIAVT?

L'equip de professionals del SIAVT dona atenció a les víctimes i persones afectades per un sinistre de trànsit a través del telèfon 900 100 268 o a través d’internet. L'horari d'atenció telefònica és de 9 h a 20 h els 365 dies de l’any.

El SIAVT també ofereix assessorament mitjançant una visita presencial amb els nostres psicòlegs, la qual es pot sol·licitar per telèfon o internet.

Per més informació: http://transit.gencat.cat/ca/siavt

Darrera actualització: 27.11.2019 | 09:12