Pacte d’Estat 2019 contra la violència de gènere

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 00:00

Des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de St. Feliu Sasserra, hem impulsat gràcies al fons del Pacte d’Estat 2019 contra la violència de gènere, que gestiona el Ministeri d’Igualtat, un projecte de sensibilització i prevenció de la violència de gènere.

En aquest marc hem portat a terme dues actuacions. Per una banda, el juliol de 2020 es va representar una actuació teatral a la piscina municipal que sota el nom de “Les Kelly’s influencers” feia reflexionar al públic sobre la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, el feminisme, els drets de les dones i la violència de gènere. L’objectiu era provocar, especialment a la població jove, una reflexió entorn els prejudicis i estereotips i fer entendre la igualtat com un valor essencial per la convivència entre homes i dones. Per una altra banda, s’ha dissenyat i imprès una targeta amb  la relació de serveis d’atenció a les dones i els telèfons de contacte. Aquesta targeta s’ha distribuït a tots els professionals dels serveis i també s’ha enviat a totes les cases del municipi.

Des de l’Ajuntament de St. Feliu Sasserra tenim la voluntat de reforçar i ampliar l’acció contra les violències masclistes. És per això que estem desenvolupant diferents accions de sensibilització i prevenció que desenvolupem de manera directa i comptant també amb el suport i assessorament del Consorci del Lluçanès i de l’Oficina tècnica d’igualtat de gènere i LGTBI, del Consell Comarcal del Bages.

Darrera actualització: 03.12.2020 | 13:07