Nota informativa. Ajuntament Sant Feliu Sasserra

Divendres, 23 d'octubre de 2020 a les 00:00

Noves mesures i restriccions per la COVID-19

La resolució SLT/2568 de 19 d’octubre, modifica la resolució de 15 d’octubre, estableix que en els equipaments cívics no es podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics sense que impliqui la presència dels participants.
Cal entendre per equipaments cívics tots aquells locals i espais de titularitat pública destinats a prestar serveis i activitats polivalents a la ciutadania, més enllà de la denominació. Un equipament cívic es defineix com un espai públic, obert a tothom amb unes característiques estructurals i funcionals definides, per a la dinamització sociocultural i l’acció comunitària, de titularitat pública, independentment de la denominació de l’espai i la forma de gestió.

Les instal·lacions i els equipaments esportius es poden utilitzar sempre que es garanteixi no superar el 50% de l'aforament, que hi hagi control d'accés i compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT. Queda prohibida la utilització d'equipaments esportius que no estiguin supervisats. No es troben afectats per aquestes prohibicions les instal·lacions i els equipaments esportius destinats a la tecnificació i alt rendiment esportiu. S'estableix l'ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d'aquesta Resolució, a excepció de les competicions oficials d'àmbit estatal, internacional i professionals.

D’acord amb aquesta normativa se suspenen les activitats en els equipaments cívics de Sant Feliu Sasserra mentre es mantinguin les circumstàncies actuals.
El parc es tancarà des de les 8 de la nit fins a les 8 del matí.
La pista poliesportiva tancarà fora de l’horari escolar.


Sant Feliu Sasserra, 21 d’octubre de 2020.

Darrera actualització: 23.10.2020 | 12:00