Les escoles bressol del Lluçanès aposten per la innovació i el territori

Divendres, 26 de març de 2021 a les 10:00

El total de nou escoles bressol del Lluçanès es preparen per un període de portes obertes per donar a conèixer els seus trets referencials a totes les famílies que, en un moment tan important com és l’escolarització dels fills/es a l’escola bressol on viuran els seus primers aprenentatges i experiències de socialització, vulguin conèixer-les de prop.

Totes elles: Escola bressol de Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra es caracteritzen per ser escoles petites però de gran qualitat, arrelades al municipi i viscudes com a part essencial del teixit educatiu i social del Lluçanès.

Parteixen d’uns equips educatius que treballen en qualitat pedagògica a les seves Escoles Bressol i que han creat projectes que posen l’infant al centre de l’activitat, com a principal protagonista del seu aprenentatge, respectant els seus processos i afavorint-los amb estratègies educatives innovadores. En alguns casos, aquestes Escoles Bressol són formades per equips molt petits amb l’afegit de tenir infants de diverses edats i, per tant, amb necessitats diferents, en un mateix espai, aprofitant les sinèrgies que aporta entre infants aquesta realitat del territori. Han sabut incorporar una mirada educativa de qualitat per superar els reptes amb propostes innovadores que contemplen sempre un aprenentatge significatiu i un vincle de respecte amb les famílies.

Les Escoles Bressol del Lluçanès estan molt connectades a l’entorn i al municipi, fomentant també la cohesió social territorial, entenent que conformen un recurs d’abast social i comunitari.

Document en PDF

Les inscripcions per el curs 2021-22 s’obriran el mes de maig i es mantindrà la matrícula viva al llarg del curs.

LLAR D’INFANTS ELS PETITS ROURES - SANT FELIU SASSERRA
Plaça Major, 1

La llar d’infants Els Petits Roures té una capacitat per atendre fins a 15 infants. Atenem a infants des de que caminen fins als tres anys. Des de l’escola pretenem oferir la possibilitat que els infants desenvolupin la capacitat de descobrir i aprendre d’una manera directa des del seu entorn mes proper, sempre des d’una visió constructivista, on l’infant sigui el subjecte del seu propi aprenentatge.

PORTES OBERTES: Des de l’escola bressol no es fa jornada de portes obertes com a tal ja que les famílies poden venir a informar-se i a visitar l’escola sempre que vulguin, avisant prèviament al telèfon 93 881 90 11 o enviant un correu electrònic a: a8059743@xtec.cat

Darrera actualització: 26.03.2021 | 10:27