Informacions diverses

Divendres, 20 de març de 2020 a les 12:00

Des del Consistori donem les gràcies a tots els santfeliuencs i santfeliuenques pel comportament exemplar de la població en aquests moments d’expansió de la pandèmia. Encoratgem tothom a seguir les instruccions de les autoritats sanitàries i a mantenir el confinament a casa.
Volem agrair especialment la feina de col·lectius com el personal sanitari, el personal de l’Ajuntament, el comerciants i tot el teixit social que col·labora per millorar el nostre dia a dia.

AGRAÏMENT I ENCORATJAMENT

DNI

-Els DNI que caduquen a partir de la declaració de l’estat d’alarma queden prorrogats un any, fins al dia 13 de març de 2021.

RECEPCIÓ I TRACTAMENT DE RESIDUS

-Es mantenen per ara els serveis de recepció de totes les fraccions (resta, orgànica, vidre, envasos i paper i cartró), esperant que cap de les plantes es vegi afectada per situacions de confinament del personal necessari per a les operacions bàsiques de producció. S’han implantant un pla de contingència per evitar els riscos entre el personal.

-Recollida selectiva de vidre, paper i cartró i envasos:
Es mantenen per ara els serveis amb les freqüències i horaris habituals, esperant que l’operador de la recollida (Ampans) no tingui afectacions de la plantilla que comportessin ajustos de servei. Ampans ha aplicat també mesures de prevenció entre el seu personal.

-Deixalleries:
Valorada la situació i accions previstes pel pla PROCICAT, s’ha acordat el tancament tant de les deixalleries mòbils com també les deixalleries fixes fins que finalitzi l’actual situació.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE D’ARIADNA OLTRA

Queda ajornada la presentació del llibre d’Ariadna Oltra “Jo soc feminista i no ho sabia” prevista a la biblioteca per al dia 3 d’abril.

SETMANA DE LA SALUT

S’ajorna la “Setmana de la salut” que s’havia de fer entre els dies 14 i 19 d’abril

FIRA DE MAIG

La Fira de Maig que l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra tenia previst d’organitzar el dia 1 de maig d’enguany, queda ajornada fins a l’any vinent.

Sant Feliu Sasserra, 19 de març de 2020

Ajuntament Sant Feliu Sasserra

Darrera actualització: 24.03.2020 | 09:50