Comunicat de l'Ajuntament de Sant Feliu Sasserra

Dijous, 26 de març de 2020 a les 00:00

El comportament de la població en aquest període ha estat exemplar i l’han reconegut els mossos que visiten regularment la nostra vila.

Aquesta setmana i la vinent son claus per poder parar l’expansió del coronavirus, per això us demanem que tothom quedeu confinats a casa vostra i que només sortiu en els casos autoritzats per l’estat d’alarma. Cal seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i del President de la Generalitat per ajudar a vèncer la pandèmia.

VOLUNTARIAT
Agraïm la col·laboració de persones i empreses que han col·laborat a confeccionar bates per al personal sanitari i mascaretes. Les bates es van portar a l’Hospital General de Vic i les mascaretes s’han repartit entre els diferents establiments del poble. Es poden trobar a la farmàcia, Cal Pastisser, Cal Tori, l’Hostal, Cal Jan, el Rebost i el Sindicat. Les mascaretes no són homologades per a l’ús de professionals sanitaris.
En cas de necessitar més voluntaris demanarem la vostra col·laboració.

CERTIFICAT D’AUTORESPONSABILITAT

A les botigues o a l’Ajuntament trobareu impresos per fer-vos aquest certificat.
És un certificat on es declara que l’activitat que realitzeu en l’espai públic és una de les autoritzades per l’estat d’alarma i facilita a les policies locals i als Mossos d’Esquadra la comprovació.
No és obligatori, però si recomanable per desplaçaments amb vehicle o a peu, especialment si el desplaçament és lluny del domicili.
També el podeu descarregar a
https://confinapp.gencat.cat

MEDICINES
Recordeu que si preneu medicaments per a un tractament de llarga durada i us caduca el pla de medicació, no cal anar al CAP, us podeu dirigir directament a la farmàcia amb la targeta sanitària.

Sant Feliu Sasserra 26 de març de 2020

Darrera actualització: 26.03.2020 | 14:26