Campanya per promoure el consum local El Rebost del Bages

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 00:00

El Rebost del Bages ha emprès una campanya per promoure el consum local durant les setmanes de confinament, donant a conèixer aquells productors que ofereixen serveis de comandes a domicili i les reparteixen per la comarca.

La campanya es va iniciar ja al mes de març i continua en marxa amb un total de 14 productors de tipologia ben variada, entre els que es troben Artelac (formatges i altres productes làctics), Abadal (vins), Bosch i Casals (carns i embotits), Cansaladeria Singla (carns i embotits), Celler Cooperatiu d’Artés (vins i queviures), La Pirata (cerveses), Formatges Gavarresa (formatges), Cal Fuster (mel i altres productes apícoles), MengemBages (productes de proximitat), Nutrialiments (precuinats vegetarians), Roch del Bages (olis), Forn de pa Coma (pa , farines i pastes), Cal Pujolet (formatges i altres productes làctics) i Tomàting (productes d’horta).

El Rebost del Bages és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Bages per posar en valor els productes alimentaris de proximitat i promoure’n el seu consum entre els habitants de la comarca. En moments com l’actual, el Rebost vol donar suport als productors locals que continuen treballant per tal de garantir l’abastiment d’aliments a la població. El consum de productes locals és beneficiós per l’economia del territori, pel medi ambient i per la salut de les persones, ja que afavoreix el consum d’aliments de temporada, que arriben al consumidor en el seu millor moment.

Darrera actualització: 13.05.2020 | 09:37