Activació Pla Alfa nivell 3

Dimecres, 11 d'agost de 2021 a les 00:00

Segons les condicions meteorològiques previstes, a partir d'avui dia 11 i fins el proper dilluns 16 d'agost es procedeix a activar el Pla alfa en Nivell 3 per risc d'incendi, risc molt alt i extrem a tots els municipis del Bages i Moianès.

⛔🚷🚳 Al mateix temps, es procedeix al tancament d'accessos del Parc Natural de Montserrat per risc molt alt/extrem d'incendi.

🚭 Queden suspeses TOTES les autoritzacions per activitats amb risc d'incendi forestal en aquests municipis, i estan prohibits qualsevol tipus de treballs forestals de neteja i de qualsevol mena.

!IMPORTANT!!

Estem davant un dels episodis de risc d'incendi 🔥🔥MÉS DUR 🔥🔥dels darrers 20 anys, tant per intensitat com per durada, que comença demà dimecres i anirà augmentant durant la setmana, arribant al seu màxim entre dissabte-diumenge

🚒 Segons els Bombers i el Servei de Prevenció d'Incendis, és una situació que no hem viscut mai i ens pot dur a dies que poden recordar 2003, 1998 o 1994.

🚜 Caldria potenciar les llaurades al voltant de edificacions, instal·lacions i nuclis urbans, en la mida que es pugui i en aquells llocs propers a massa forestal.

🚳🚷🚭 Restringiu les activitats al medi natural tot el que pugueu. Si podeu, procureu que no es facin treballs de neteja ni treballs mecànics (radials i bufadors) en parcel·les d'urbanitzacions ni zones limítrofes.

Darrera actualització: 11.08.2021 | 09:50