Tallers de curta durada de l'EMAL

Dimarts, 10 de desembre de 2019 a les 00:00

L'EMAL programarà trimestralment a diferents municipis, cursos, tallers musicals i artístics oberts a tota la ciutadania

Modelatge d'argila

En aquest taller coneixerem les tècniques i processos del modelatge amb fang i totes les possibilitats que ofereix aquest material.
Cada alumne tindrà plena llibertat per desenvolupar les seves idees i inquietuds a partir de les diferents tècniques exposades pel tallerista i, nalment, s’emportarà les seves peces acabades a casa.
És una activitat participativa i creativa, que desperta la imaginació i alhora ofereix un espai de desconnexió i relax.

Cant Coral

Cantar és inherent a la condició humana, igual que el llenguatge. Totes les persones podem cantar i expressar-nos a través de la veu.
En aquest taller descobrirem les possibilitats de la nostra veu i es treballarà, a nivell grupal, l’escolta i la consciència vocal col·lectiva, alhora que es tindrà com a objectiu l’aprenentatge d’un repertori concret que permeti al grup poder actuar amb entitat pròpia un cop nalitzat el taller.

Expressió en femení

En aquest taller utilitzarem el teatre com a eina de comunicació i expressió, explorant el jo, els meus límits i la relació amb l’altra. El grup no mixte permetrà generar un espai de conança, de suport i on ningú se senti jutjada. Hi haurà un espai on poder compartir les situacions i emocions que s’experimenten diariament.
L’objectiu del taller no és perfeccionar la tècnica teatral, sinó utilitzar les seves eines per seguir descobrint-nos i enriquint-nos.
Cuidar-te i cuidar les que t’envolten. Buidar i compartir les pors. Poder riure fort, ballar, plorar, cridar, jugar… Veure que totes vivim processos molt similars. Compartir un clima de conança i d’acompanyament. Posar paraules a les emocions
que sentim. Experimentar a través de les eines que ens ofereix el teatre.

Gralles i percussions

En aquest curs ens iniciarem en els instruments, prenent consciència de les seves parts, la manera correcta de fer-los sonar i la respiració, tot treballant unes quantes peces de repertori per tal de tenir autonomia com a grup i poder fer actuacions un cop finalitzat el taller.

Iniciació a la guitarra

El taller d’iniciació a la guitarra pretén donar les eines bàsiques per interpretar acords i acompanyaments de manera que l’alumnat pugui continuar amb el seu autoaprenentatge un cop acabat el curs.
Treballarem els acords i ritmes bàsics per acompanyar cançons del repertori popular, així com les bases per tocar melodies i solos amb l’instrument i ens traurem la vergonya de començar a cantar alhora que toquem.
Adquirirem conceptes bàsics de llenguatge musical i harmonia aplicats a la guitarra per tal de desenvolupar la capacitat d’interpretar acords i partitures.

Música per a nadons

Com a llenguatge que és, la música permet relacionar-nos afectivament des del primer moment amb els infants. A través de cançons, jocs de falda, petits instruments, etc., crearem un espai on pares i mares comparteixen amb els seus nadons la descoberta d’un món sonor alhora que en reforcen els vincles.
Tot allò que suposi un estímul sensorial de l’infant a través de l’oïda desenvolupa la seva part emocional, creativa i artística a més d’incidir de manera natural en aspectes motors i cognitius.

Teatre musical

Aquest taller ens permetrà descobrir el món del teatre musical i de les arts escèniques a través del joc i la diversió. Aprendrem a comunicar-nos verbalment i gestualment i a treballar i cooperar en equip, a crear personatges, coreografies,... i acabarem el curs amb una presentació en públic de la feina feta, utilitzant elements de maquillatge, vestuari i escenografia.

 

 

Darrera actualització: 27.12.2019 | 10:41