Teatre familiar "Las Cachas"

Diumenge, 5 de març de 2023 de 17.30 h a 19.00 h

Companyia teatral Chachas sense fronteres. Dues dones de la neteja, la Joana i la Reme, arriben al lloc on han de netejar. El lloc no sempre és el mateix ja que elles viatgen allà on les sol·liciten, per això són les Chachas sense Fronteres!

Preu: 2€

Fins a 12 anys gratuït

Després d’aparèixer entre el públic per sorpresa i donar-los un lleuger repàs, pugen a netejar l’escenari on troben atrezzo i vestuari disposat com si una obra de teatre fos a punt de començar. A partir d’aquí les Chachas comencen a recordar els seus viatges pel món i van mostrant les experiències viscudes a les ciutats on han treballat: Nova York, Sevilla, Moscou, París, Àmsterdam… I ho fan a través del claqué, el flamenc i el ballet-clown amb “voluntaris”, playbacks amb transformisme i cançons en directe.

El costum de viatjar per diferents països els hi ha produït una sort de confusió idiomàtica i en els seus diàlegs barregen sense rubor el francès, l’anglès, l’espanyol, el català o l’italià. Les Chachas són internacionals!

Un espectacle per a tots els públics que no deixa indiferent a ningú: El somriure dóna pas al riure i el riure a la riallada general. Una hora i mitja de frescor i interacció amb el públic on tothom acaba involucrat, ja que elles no se’n volen anar sense emportar-se un record de la gent que acaben de conèixer i aconsegueixen que tots els assistents ballin una divertida coreografia.

En definitiva, un espectacle teatral-cabareter-còmic-musical amb animació i dansa, de la mà de dues dones explosives i pallasses de cap a peus.

Adreça:

Sala gran de l'Ateneu de Sant Feliu Sasserra

Darrera actualització: 02.03.2023 | 11:17