Jornada tècnica: Traçabilitat GPS

Divendres, 12 d'abril de 2019 (De 10.00 h a 14.00 h)

DARP té en marxa una plataforma on els transportistes i ramaders poden enviar, mitjançant GPS, dades sobre la traçabilitat d'aplicacions i transports de dejeccions ramaderes a llarga distància. 

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) té en marxa una plataforma on els transportistes i ramaders poden enviar, mitjançant GPS, dades sobre la traçabilitat d'aplicacions i transports de dejeccions ramaderes a llarga distància. L'enviament de dades s'ha de fer mitjançant un software que s'ha d'instal·lar als remolcs o cisternes i que les fa arribar a la plataforma en temps real.

Els softwares els proporcionen empreses que els han desenvolupat adaptant-los als requeriments establerts pel DARP. Les explotacions ramaderes han d'incorporar aquest software a la seva pròpia maquinària o bé contractar serveis d'aplicació de dejeccions que en disposin d'algun.

A la jornada es dedica bona part de les ponències a què totes les empreses que han comunicat que disposen d'aplicacions informàtiques per realitzar traçabilitat GPS i aportar les dades en temps real al Departament, puguin presentar el seu producte. 

Programa de la jornada tècnica:

10:00h Inscripcions i lliurament de la documentació

10:15h Presentació de la Jornada

10:30h ús del GPS en l'aplicació de dejeccions ramaderes: aspectes normatius i agronòmics

11:00h Espai per a les empreses col·laboradores: casos pràctics

13:00h Com es calcula el balanç de nitrogen d'una explotació porcina?

13:30h Una reflexió sobre la gestió de les dejeccions ramaderes a Osona

14;:00h Fi de la Jornada 

Adreça:

Auditori Marià Vila d'Abadal - Edifici El Sucre, Vic

Darrera actualització: 03.04.2019 | 09:50