Concert de Jazz - XY

Dissabte, 30 de novembre de 2019 de 20.00 h a 22.00 h

Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès. Intrús

XY és un projecte que neix de la força i de la tendresa. El duet de veu i violoncel t’abraça i se t’endú cap al seu intens paisatge emocional. Sonoritats trencadores i, alhora, delicades. Cançons que esdevenen autèntiques peces d’artesania. Una carícia que no voldràs que s’acabi.

Espai Patrimonial


Capella de Santa Magdalena (SANT FELIU SASSERRA)

La capella de Santa Magdalena es troba situada al final del carrer Santa Magdalena al poble de Sant Feliu Sasserra.

És una capella de petites dimensions orientada a ponent, d’una sola nau decorada amb un seguit de columnes i cornises de guix. La façana principal orientada a l’oest, està articulada per una gran portalada emmarcada amb grans blocs de pedra regular treballada. A la llinda, s’hi troba la data de 1762 inscrita dins d’un segell. Coronant la porta, s’hi ubica un frontó motllurat triangular amb els vèrtexs decorats amb petits pilars d’extrems ovalats, i amb una creu llatina al centre.

Curiositat / Història: Situada dins l’antic terme d’Oristà, al lloc de Sasserra, apareix esmentada el 1288 tot i que l’actual edificació no conserva cap resta d’època romànica. L’edifici conservat actualment d’estil neoclàssic fou bastit sota la nova advocació a Sant Salvador d’Horta el 1762 segons mostra la data de la llinda.

Adreça:

Capella de Santa Magdalena

Darrera actualització: 18.11.2019 | 12:39