8a Trobada de les corals del Lluçanès a Sant Feliu Sasserra

Diumenge, 29 de gener de 2023 de 17.30 h a 19.00 h

Aquest any podem gaudir de nou de la trobada de corals del Lluçanès. Desprès de 2 anys sense poder celebrar-la per les restriccions i dificultats afegides per la pandemia, un any més repetim amb la trobada de les corals del Lluçanès. Enguany tindrà lloc el diumenge 29 de gener a partir de dos quarts de 6 de la tarda a la Sala Gran de l’Ateneu de Sant Feliu Sasserra.

Aquest any s’amplia repertori incorporant l’actuació de  La Coral de l’EMAL (Escola de Música i Arts del Lluçanès) i del Cor de ca n’Alpens, a més de l'actuació de les 5 corals del territori ja habituals: el Cor del Grau, el Cor de Sant Boi de Lluçanès, la Coral d'Olost, la Coral Sant Jordi de Prats de Lluçanès, i la Coral i el grup de joves de Sant Feliu Sasserra. En aquesta ocasió no ens acompanyaran La Coral d´Oristà i El Cor de la Torre, ja que no van rependre els assajos en la tornada a la normalitat postpandemia.

L'acte inclourà la presentació de les corals a càrrec de Jordi Pujol i l’obertura de l’acte comptarà amb Josep Romero, alcalde de la població anfitriona. S’ oferirà també un berenar per a tots els cantaries i acompanyants.

Per més informació:

Consorci del Lluçanès c/ Vell 3, 08515 Santa Creu de Jutglar / tel. 93 888 00 50 - 609972879 xed@consorci.llucanes.cat

Adreça:

Sala gran de l'Ateneu de Sant Feliu Sasserra

Darrera actualització: 24.01.2023 | 08:26