XXI Fira de les Bruixes. Essencial

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 11:00

La situació de pandèmia, que ha interromput enguany gran part de les representacions festives i culturals del país, afecta també la XXI edició de la Fira de les Bruixes de la nostra vila.

No podem omplir els carrers del municipi com a les proppassades edicions perquè el risc d’infeccions és massa gran, per això la reconvertim, la redefinim i, excepcionalment, fem un format molt més petit.

Fa vint anys que la població de Sant Feliu dedica els seus esforços a preparar una festa única oberta a tot el país. Després de tanta feina feta, ara ens toca a nosaltres. La Fira es programa, especialment, per a la gent del poble. Adaptats a aquesta nova realitat, viurem amb tot l’entusiasme l’essència de la nostra festa.

Aquesta XXI edició i la XXII estan dedicades a Marquesa Vila, llevadora de professió vídua de J. Vila, de Sant Feliu Sasserra. La seva neta Maria Prat l’anomenava “mare bona”, com a sinònim d’àvia.

Identifiquem en la nostra fira la nostra millor vocació comuna: l’herència, la tradició, el passat, la cohesió social i el futur que deixarem a les generacions futures. Aquesta és la força del nostre poble. Tots junts treballarem l’any vinent perquè aquest esdeveniment cultural torni a ser un referent nacional i un punt de trobada de tot el territori de la Catalunya Central.

Per això, mantenim el parèntesi aquest any i convidem tothom a la XXII FIRA DE LES BRUIXES que farem el proper any 2021!

BONA FESTA!

Darrera actualització: 08.09.2020 | 12:48