La Biblioteca informa

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 00:00

En aquests moments, s'està treballant per preparar la Biblioteca i fer possible la reobertura al públic, amb les mesures de seguretat adients, tant per a la ciutadania com per als professionals de la Biblioteca.

Necessiten un temps per adoptar les mesures de prevenció i de seguretat necessàries, revisar les condicions de l'equipament, organitzar els diferents espais de la Biblioteca per garantir la reobertura i la consegüent oferta de serveis, uns serveis que s'aniran oferint de manera gradual.

Així, en una primera fase, estaran en condicions d'oferir el Servei de préstes de documents, prèvia reserva per part de l'usuari a través de mitjans telemàtics i/o telefònics així com el retorn dels documents en préstec a través de la bústia de retorn.

Tan bon punt puguem concretar la data de la reobertura de la Biblioteca ho anunciaran als mitjans habituals (xarxes socials)

Us recorden que per facilitar aquest rpocés s'allargarà de nou el termini de recollida de reserves pendents fins el 23 de juliol i el retorn de documents en préstec fins el 31 de juliol.

Biblioteca Sant Pere Almató

Darrera actualització: 18.05.2020 | 09:19