Portada > Actualitat > Notícies > Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries

Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries

10/09/2018

Curs de 6 hores destinat prioritàriament a treballadors en actiu

Dirigit a empreses del sector agroalimentari, elaboradors, comerços, establiments vinculats a l'alimentació i/o qualsevol persona amb un interès particular sobre el tema.

Es tractarà: la gestió dels al·lèrgens en la manipulació de productes alimentaris, els requeriments de la legislació específica i el nou reglament d'etiquetatge; atenció a les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgens i/o intoleràncies.

Preu: subvencionat

Horari: De 17h a 20h

Dates: Dilluns 8 d'octubre de 2018

Lloc: Consorci del Lluçanès. Santa Creu de Jutglar (Olost)

Inscripcions: Termini fins el 20 de setembre

Arxivat a: General

Arxius adjunts