Portada > Actualitat > Notícies > Conveni de col·laboració amb SOREA per la creació d'un Fons de Solidaritat

Conveni de col·laboració amb SOREA per la creació d'un Fons de Solidaritat

07/08/2018

Signem un conveni de col·laboració amb SOREA per la creació d’un Fons de Solidaritat

El passat mes de juliol, l’alcalde de Sant Feliu Sasserra, Joan Ramon Soler i Josep Maria Montserrat en representació de SOREA, empresa prestadora de serveis relacionats amb el cicle integral de l’aigua al Municipi, van signar un conveni de col·laboració per la creació d’un Fons de Solidaritat adreçat al col·lectiu de persones en risc d’exclusió social i/o vulnerabilitat econòmica, amb l’objectiu de trobar solucions a situacions de pobresa energètica, per tal de garantir el servei d’aigua potable a totes  les llars i evitar talls de subministrament.

Aquest fons es gestionarà a través dels serveis socials de l’Ajuntament de Sant Feliu Sasserra.

Arxivat a: General