Portada > Actualitat > Notícies > Si arriba el foc, estàs preparat?

Si arriba el foc, estàs preparat?

13/04/2018

Mesures d'autoprotecció en incendis forestals per a edificacions, urbanitzacions i nuclis de població.

Habitatges aïllats i edificacions:

Creeu una franja de protecció de com a mínim 25m al voltant de les edificacions, amb la vegetació aclarida. Desbrosseu el sotabosc i aclariu la densitat dels arbres (6m entre ells). Allunyeu de les edificacions tot el que pugui cremar (llenya, restes vegetació, etc.)

Nuclis de població i urbanitzacions

Mantingueu una franja de protecció de com a mínim 25m al voltant de la urbanització, amb la vegetació aclarida. Les parcel·les interiors també han d'estar amb el sotabosc desbrossat i la densitat dels arbres reduïda (6m entre ells).

Arxivat a: General

Arxius adjunts