Portada > Actualitat > Notícies > Setmana cultural Escola de música i arts del Lluçanès

Setmana cultural Escola de música i arts del Lluçanès

12/03/2018

SETMANA CULTURAL 19-22 de març de 2018

Què és la Setmana Cultural de l'EMAL?

És una setmana en la que la música i la cultura surten de les nostres aules per impregnar tots els racons. A través de tallers i concerts volem arribar a tota la població del Lluçanès, siguin o no alumnes de l’EMAL. Tot plegat per a enriquir-nos els uns als altres i fomentar un accés a l’art i la cultura més democràtic i transversal.

Per aquest motiu us presentem aquesta programació d’activitats. Totes elles són gratuïtes i estan enfocades a públics diferents en funció de les edats, a més a més de 4 concerts per a tots els públics.

En el tríptic trobareu:

- Concerts per a tots els públics

- Tallers per a nens/es de 3 a 6 anys

- Tallers per a nens/es de 6 a 12 anys

- Tallers per a joves i adults

Arxivat a: General

Arxius adjunts