Portada > Actualitat > Notícies > Curs de formació de monitoratge de lleure educatiu Artés

Curs de formació de monitoratge de lleure educatiu Artés

10/11/2017

Curs intensiu de formació de monitoratge de lleure educatiu que impartiran des del Centre de Formació Lleure dos mil a Artés durant les vacances de Nadal.

El curs de monitor/a d'activitats d'educació en lleure infantil i juvenil és un curs reglat per la Direcció General de Joventut que ofereix la formació que prepara l'alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.


Es tracta d'un curs dirigit a persones majors de 18 anys interessades a treballar com a monitor/a de lleure en l'àmbit escolar (monitor/a de menjador, monitor/a de pati, suport d'activitats extraescolars, etc.), en l'àmbit d'educació en el lleure (colònies, casals, campaments, etc.) i en l'àmbit d'oci en general (monitor/a de fires i parcs, animador turístic, etc.).Arxivat a: General

Arxius adjunts