Portada > Actualitat > Notícies > Conferència "Si no et transforma no és aprenentatge"

Conferència "Si no et transforma no és aprenentatge"

11/10/2017

El Consell Comarcal del Bages, inicia un projecte que té com a objectius contribuir a la millora de l'educació d'infants i joves de la comarca i donar eines vàlides a la comunitat educativa i a les famílies per al procés d'aprenentatge. Amb el nom "BagesEduca", inicia la seva trajectòria amb una conferència oberta als professionals del sector, a les famílies  i a la ciutadania en general.

La conferència amb el títol "Si no et transforma no és aprenentatge" tindrà lloc el proper  24 d'octubre de 2017 a l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa i anirà a càrrec dels següents ponents: Joan Turu, Noemí Zomeño, Enric Bastardas i M Jesús Comellas.

Arxivat a: General