Portada > Actualitat > Agenda > Flama del Canigó

Flama del Canigó

Dia i hora: dimarts 23/06/2015 a les 19:30

Lloc: Pl. Major

Organitza: Ajuntament Sant Feliu Sasserra

La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d'aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d'encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració d'una festa ancestral vinculada al solstici d'estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana
 
Ruta del Lluçanès
 
- See more at: https://www.omnium.cat/flama-del-canigo#sthash.gEVJtoQ4.dpuf
Arxivat a: General
Flama del Canigó
Flama del Canigó
Flama del Canigó 2015
Flama del Canigó 2015